RAUW, BELGISCH & BIO !

Takana Chocolate is de eerste Belgische rauwe chocolade. Gemaakt door Dorothee in haar Brusselse atelier, draagt het de naam van het voorouderlijke instrument dat door de Kichwa-indianen werd gebruikt om cacaobonen te malen om de ultieme essentie te extraheren.

Met zijn pure en intense smaak en een korrelige textuur die smelt in de mond, doet deze chocolade ons de ware smaak van ongeroosterde bonen herontdekken. Ambachtelijke productie, ethische aanpak, hoogwaardige gezonde en biologische ingrediënten en ongeraffineerde suiker: de keuzes die Takana maakt, zijn altijd in overeenstemming met het oorspronkelijke doel om aan te sluiten bij de waarden die aan de oorsprong liggen van het project.

 

 

RAUW, BELGISCH & BIO !

Takana Chocolate is de eerste Belgische rauwe chocolade. Gemaakt door Dorothee in haar Brusselse atelier, draagt het de naam van het voorouderlijke instrument dat door de Kichwa-indianen werd gebruikt om cacaobonen te malen om de ultieme essentie te extraheren.

Met zijn pure en intense smaak en een korrelige textuur die smelt in de mond, doet deze chocolade ons de ware smaak van ongeroosterde bonen herontdekken. Ambachtelijke productie, ethische aanpak, hoogwaardige gezonde en biologische ingrediënten en ongeraffineerde suiker: de keuzes die Takana maakt, zijn altijd in overeenstemming met het oorspronkelijke doel om aan te sluiten bij de waarden die aan de oorsprong liggen van het project.

 

 

DARK 70%

 

ORANGE

 

CHERRY

SESAME

ALMONDS

CARDAMOM

COCO

HAZELNOOT

 

GESCHENK

 

ONZE FILOSOFIE

 

SMAKELIJK
GEZOND
HEILIG
NATUURLIJK
DUURZAAM & EERLIJK

 

WIE ZIJN WIJ?

Dorothee, de maker van Takana-chocolade, werkte vele jaren in de Brusselse non-profitsector en deelde haar kennis en ervaring met makers van niet-marktprojecten.

“Het is mogelijk om je toekomst vorm te geven door naar je hart te luisteren en een klein bedrijf te runnen met respect voor anderen en het milieu. Het is net alsof je geniet van chocolade die goed voor je is. Dat is hoe Takana werd geboren!”

 

 

WIE ZIJN WIJ?

Dorothee, de maker van Takana-chocolade, werkte vele jaren in de Brusselse non-profitsector en deelde haar kennis en ervaring met makers van niet-marktprojecten.

“Het is mogelijk om je toekomst vorm te geven door naar je hart te luisteren en een klein bedrijf te runnen met respect voor anderen en het milieu. Het is net alsof je geniet van chocolade die goed voor je is. Dat is hoe Takana werd geboren. “

 

 

ARTISANALE PRODUCTIE

Al onze recepten zijn bereid met gecertificeerde biologische ingrediënten, gegarandeerd zonder lecithine, lactose of zuivelproducten en het is glutenvrij.

 

TAKANA atelier & shop

Rue Emile Banning 55B – 1050 Ixelles
Open op maandag en woensdag van 10u tot 17u en donderdag van 12u tot 18u30

Alle recepten zijn voorgeprepareerd met biologische certificaten, garantie zonder lécithine, zonder lactose en zonder gluten.

 

VOLG ONS

 

CONTACT

 

Rue Emile Banning 55B
1050 Bruxelles
info@takana.be
t. (+32) 488.881.087

 

INFORMATIE

 

© Takana 2019 – Graphic design by Codefrisko – Development by Knock Knock Prod

 
VOLG ONS
 
CONTACT
 
INFORMATIE
 
NIEUWSBRIEF
 

Rue Emile Banning 55B
1050 Bruxelles
info@takana.be
t. +32 488 881 087

NEWSLETTER

© Takana 2019 – Graphic design by Codefrisko – Development by Knock Knock Prod