Takana Chocolade is de eerste Belgische rauwe chocolade! Gemaakt door Dorothee in haar Brusselse atelier, is het vernoemd naar het voorouderlijke werktuig gebruikt door de Amerindiaanse Kichwa mensen om cacaobonen te malen om hun ultieme essentie te extraheren.

Puur en intens van smaak, met een textuur die zowel korrelig als smeltend is, geeft deze chocolade ons de ware smaak van ongebrande bonen. Artisanale productie, ethische aanpak, gezonde en biologische ingrediënten van hoge kwaliteit, ongeraffineerde suiker, elke beslissing die Takana neemt, is altijd meer in overeenstemming met haar eerste doel: verbonden zijn met de waarden die aan de oorsprong van het project liggen.

WORKSHOP

ORANGE

DARK 70%

SESAME

ALMONDS

CARDAMOM

COCO

HAZELNUTS

SUPER DARK 90%

TAKANA

RAUW EN BELGISCH

Wij bieden een assortiment handgemaakte rauwe chocoladerepen aan. Onze producten zijn gezond: ze bevatten geen geraffineerde suiker, geen zuivelproducten en geen additieven.

ShopReseller

WORKSHOP

ORANGE

DARK 70%

SESAME

ALMONDS

CARDAMOM

COCO

HAZELNUTS

SUPER DARK 90%

ONZE FILOSOFIE

SAVOUROUS
HOLY
SACRED
NATUURLIJK
DUURZAAM & EERLIJK

Het geschenk dat ruikt naar rauwe chocolade!

De geschenkverpakking bevat 3 TAKANA tabletten naar keuze:

  • Dark
  • Cardamom
  • Orange
  • Coco, Almonds
  • Hazelnuts
  • Sesame

  WIE ZIJN WIJ? 

  Dorothee, de bedenkster van de Takana-pralines, werkte voordien jarenlang in de Brusselse non-profitsector en stelde haar knowhow en ervaring ten dienste van mensen met niet-commerciële projecten.
  “Je toekomst creëren door naar je hart te luisteren, een kleine onderneming beheren en tegelijk aandacht hebben voor de welwillendheid van anderen en het milieu respecteren, het is mogelijk… Zoals van chocolade genieten terwijl je jezelf goed doet. Zo is Takana geboren”.

  RAUW, BELGISCH EN BIOLOGISCH!

  Al onze recepten zijn gemaakt van gecertificeerde biologische ingrediënten, gegarandeerd lecithinevrij, lactosevrij, zuivelvrij en glutenvrij.

  TAKANA

  workshop & shop

  Dinsdag tot Zaterdag
  9:00 tot 17:00

  Emile Banningstraat 55B
  1050 Elsene